maanantai 1. tammikuuta 2018

Liikaa sukkia ja lupaukset ensi vuodelle

Vauvan syntymän jälkeen minulla on ollut neuleaika niin vähissä, että kuvittelin etten ole saanut vuonna 2017 valmiiksi juuri mitään. Kummasti sitä kuitenkin valmiita neuleita löytyi, kun selasi vanhoja blogitekstejä.


Vuonna 2017 neuloin eniten sukkia. Ylläolevassa kuvassa on yhdeksän mielenkiintoisinta paria, kollaasista puuttuu ainakin viisi paria. Suosikkini valmistuneista on keskellä olevat Kissimirrit sekä oikean alakulman Coffee Cantatat. Minulle uusi tekniikka oli intarsia (pyörönä), oikean yläkulman Pentoeminos-sukissa. Sukkakisoista osallistuin tosissani Sock Madnessiin, jossa pääsin semifinaaliin. (Näyttää hyvältä cv:ssä. ;D)


Muita neuleita kuin sukkia neuloin yhteensä vain kahdeksan, kaksi huivia, kaksi pipoa (ja ne vielä samalla Zoe-mallilla), lapaset, kämmekkäät, neuletakin ja vauvanpeiton. (Plus yhden joulupallon Arne & Carlosin joulupallokirjasta, se unohtui kuvasta. :D)

Vuonna 2018 lupaan neuloa enemmän muita neuleita kuin sukkia. (Olenkin alkanut lisäillä Ravelryn jonooni kivoja pipo- ja huivimalleja, joten yritystä on. :) Lisäksi multa on edelleen opettelematta (kaksivärinen) patentti ja onteloneule, josko viimein kokeilisi niitäkin.

3 kommenttia:

 1. Kivoja neuleita olet tehnyt viime vuonna. Mutta tuttu tunne minullekin tuo liikaa sukkia. Itsekin yritän neuloa niitä vähemmän tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sukkia ei toisaalta voi koskaan olla liikaa, mutta jossakin menee raja. :)

   Poista
 2. I love the cat socks in middle of the photo over. Is it possible to get one pair, or recipe? I live in Norway, and i can't knit myself. :( I would really like on of these. Regards Torill torillsjothun@gmail.com

  VastaaPoista