lauantai 9. joulukuuta 2017

Tälle on pakko olla olemassa jokin termi


Meillä kaikilla on varmasti sellaisia lankoja, jotka ovat kivoja, mutta joista ei millään tahdo syntyä mitään kivaa, vaikka kuinka yrittäisi. Lankaa neulotaan aina uudestaan ja välillä puretaan, mutta koskaan ei synny mitään valmista. Tällaiselle langalle on varmasti olemassa jokin termi tai jos ei ole, niin sille pitäisi keksiä. ;)

Minulla tällainen "lanka" on ollut reilut 300 grammaa trikookudetta. Ostin kuteen jo vuosia sitten ja näiden vuosien aikana olen milloin neulonut, milloin virkannut kuteesta kassia tai koria. Joka kerta yritys on kuitenkin päätynyt purkuun.


Paitsi nyt sain otettua itseäni niskasta kiinni ja virkkasin kuteesta korin, jota ei tarvitse purkaa. Tämä onnistui Kodin kuvalehden videoiden avulla.Niissä oli neuvottu tosi hyvin eaimerkiksi, miten  kulmista saa terävät ja napakat.


Virkkasin korin 5 mm koukulla (meinasin ensin kirjoittaa puikoilla, olen todellakin neuloja en virkkaaja ;), jotta korista tulisi tukeva. Virkkasin pohjaa niin kauan kunnes noin viidennes kuteesta oli käytetty ja reunoja niin, että sain kulutettua lopun kuteen.

Onko sinulla lankoja, joista ei millään valmistu mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti