tiistai 12. joulukuuta 2017

Postaus nostalgianälkäisille

Innostuin joku aika sitten selailemaan kuvia neuleista, jotka tein kymmenisen vuotta sitten. Osa näistä tuntuu nyt (hassun) noloilta, mutta vuosien saatossa muoti, maku ja taidot muuttuvat ja kehittyvät. :)


Ensimmäisiä neuleita, joita noin 10 vuotta sitten neuloin. Vasemmanpuoleinen pehmokäärme oli varmaankin ensimmäinen työ, jonka silloin neuloin sisustuselementiksi.(!!) Niihin aikoihin löysin sattumalta Ulla-lehden ja blogit ja aivan uusi neulemaailma avautui. Ullassa julkaistiin myös oikealla olevan Fifi-huivin ohje.


Verkkoponchot oli jossakin vaiheessa tosi suosittuja. Itse tein ainakin yhden itselleni ja yhden sukulaislapselle. No comments! ;)


Cool-Aideilla värjääminen oli myös tosi yleistä, itselläni ei sitä koskaan ollut, mutta lankojen värjäämistä harrastin karkkiväreillä. Värjäämisessä tarvittiin apuna etikkaa - voi että mun pieni asunto haisi! ;)


BB-pipo oli aikoinaan myös tosi suosittu malli, niinkuin Clapotis-huivi myös. (Ja huomaa itsevärjätty lanka... :)


Neuletakkejakin tein aikoinaan muutaman, näistä tuota mustaa käytin aikoinaan tosi paljon.


Pitsihuiveja neuloin myös tosi paljon. Tuota mustaa käytin aikoinaan tosi paljon. Edelleen tykkäisin huiveja neuloa, mutta nykyiseen tyyliini ei pitsihuivit oikein sovi.

Mitkä mallit ovat jääneet sinulle erityisesti mieleen?

2 kommenttia:

  1. Hauska pläjäys menneeseen! Kyllä muoti tosiaan muuttuu nopeasti... Toisaalta myös oma tyyli voi vaihtua ihan eri suuntaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Muoti kyllä muuttuu niin nopeasti, nykyään varmasti vielä nopeammin kuin joskus ennen.

    VastaaPoista