sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Sadonkorjuun aika


Malli: Harvest
Lanka: Novita Nordic Wool, n. 430 g
Puikot: sileässä osuudessa 3 mm, hihansuissa ja helmoissa 2,5 mm
Ravelry: Harvest

Tämän takin tarina alkaa oikeastaan jo reilun vuoden takaa, kun näin marketissa Nordic Woolia alennuksessa. Tutkin Ravelrystä, mitä kivaa Nordic Woolista voisi neuloa, ja löysin Harvest-takin ohjeen. Ohje vain ehti olla Ravelryn jonossani ja lanka stashissani jonkun aikaa, ennen kuin pääsin aloittamaan neulomisen.


Tämä mallihan on loppujen lopuksi tosi simppeli, ylhäältä alas neulottava takki, jossa on raglan-hihat. Tykkäisin kyllä enemmän istutetuista hihoista, koska ne istuvat paremmin (heh ;). Ainoa yksityiskohta on ainaoikein reunus ja ainaoikein reuna ja hihansuut.


Päädyin jättämään takin ilman nappeja, koska se ei mene kiinni kuitenkaan. Halusin nimenomaan pitkän villatakin, jota pidetään auki ja sellaisen siis sain. :)


Kuvia varten takin olisi voinut tietysti höyryttää ja kissankarvat ottaa pois, mutta nyt sattui sopivat hetki ottaa kuvia. Ja ennen kuvaamista takki oli jo muutaman viikon odottanut höyryttämistä, joten päätin, että antaa olla. Lisäksi todellisuus on minulla usein ylläolevan kuvan kaltainen, kun yritän ottaa kuvia - joudun siis jatkossa taistelemaan takista kissan kanssa. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti