lauantai 4. helmikuuta 2017

Piponirsoilua


Malli: Zoe
Lanka: Viking of Norway Vilma
Puikot: 3 mm


Varmasti monista kirjoituksistani on käynyt ilmi, että olen todella nirso, mitä huiveihin tulee. Samaa voi sanoa myös pipojen kohdalla: Haluan päähineen, joka on vähän löysä, mutta ei liian ;) ja samalla sen pitäisi olla riittävän yksinkertainen ja tyylikäs. Ja nyt, kun tekoturkistupsut ovat muotia, pitää pipossa ehdottomasti olla myös sellainen. :)

Ravelryn kuvissa Zoe oli oikeastaan juuri sellainen malli, jota olen etsinyt. Jossakin vaiheessa malli oli ladattavissa ilmaiseksi, ja olin aivan varma, että olin sen tallentanut itselleni, mutta etsittyäni läppärin, puhelimen ja tabletin, en kuitenkaan löytänyt ohjetta mistään. Mielelläni kyllä maksan hyvästä ohjeesta muutaman euron.

 

Toteutukseltaan pipo ei kuitenkaan ole ihan sitä mitä olisin toivonut. Silmukkatiheyteni on sama, mitä ohjeessakin, mutta silti pipo on makuuni aavistuksen kireä. Kerrostiheyteni oli taas pienempi kuin ohjeessa, joten jouduin neulomaan ylimääräisen mallikerran ja myös kavennukset asettuvat eri lailla. Ja pisteenä i:n päällä (tai tupsuna pipon päällä ;), käyttämäni tupsu on paljon pienempi kuin yleensä niissä tupsupipoissa, joita nyt niin paljon näkee. Eli pakko vielä joskus neuloa tämä malli uudestaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti