tiistai 3. tammikuuta 2017

(Sukka)vuosi 2016

Mulla on viime vuonna valmistuneita neuleita vielä parikin esittelemättä, mutta innostuin tekemään perinteisen kollaasin viime vuonna valmistuneista sukista, joten bloggaan sen tähän väliin. :)


Viime vuonna neuloin eniten sukkia, kaiken kaikkiaan 15 paria, välillä jopa ihan kyllästymiseen asti. Runsas sukkien neulonta selittyy Sock Madness ja Tour de Sock -sukkakilpailuihin osallistumisella. Tänä vuonna pitää harkita kahteen kertaan, kannattaako osallistua kilpailuihin, kun viime vuoden kisoistakin on jäljellä kivoja malleja, jotka on neulomatta. Toisaalta, neuleista käytän sukkia kaikista eniten, mulla on aina kotona villasukat jalassa. Lisäksi sukkia on mukava antaa lahjaksi, näistäkin 10 paria meni muille kuin itselleni.

Tekniikoista mosaiikki oli sellainen, jota kokeilin ensimmäistä kertaa. Ja edelleen kiitos sukkakisojen, kokeilin myös muutamia uusia tapoja tehdä kantapää ja uusia aloituksia. Lisäksi pääsin vihdoin eroon kirjoneuletta kohtaan tuntemastani vastenmielisyydestä. ;) Tänä vuonna haluaisin kokeilla ainakin onteloneuletta ja patentti on sellainen tekniikka, mitä pitäisi testata myös.

Loppuvuonna 2016 neuloin laiskanpuoleisesti, mikä näkyi hiljaisuutena blogissani. Nyt olen kuitenkin innostunut neulomaan enemmän, joten eiköhän blogikin tästä pikkuhiljaa piristy. :)

4 kommenttia:

  1. Kivoja sukkia olet tehnyt, osa malleista onkin tuttuja Tourista. :-) Itsekin mietin, jaksaisiko vielä osallistua ensi kesänä. Saas nähdä.

    VastaaPoista
  2. Kivoja käsitöitä olet ehtinyt tekemään.

    VastaaPoista