perjantai 27. tammikuuta 2017

Söpöysvaroitus


Malli: Miaut
Lanka: Garnstudio Drops Fabel
Puikot: 2 mm (resorissa) ja 2,5 mm (kirjoneuleessa ja kierrevarressa)


Kissa-aiheinen söpö neule - sellaisesta en kertakaikkiaan voi kieltäytyä. :) Käytän aika vähän lapasia, koska ne ovat autoillessa epäkäytännölliset, mutta Lumi Karmitsan Miaut oli niin suloinen malli, että se oli aivan pakko toteuttaa.


Vaikka malli olikin (minulle) haastava - koko ajan joutui seuraamaan kaavioita, valmistui nämä lapaset ihan muutamassa illassa. Oli niin koukuttavaa neuloa aina vain uusi kerros ja nähdä kuinka ensin muodostuu miau-teksti, sitten kissa ja niin edelleen.

Uutta mallissa minulle oli varren kääntöreuna. En ollut varma, kuinka kireä tai löysä reunasta tulee, joten valitsin reunaan suuremmat puikot - loppujen lopuksi pienemmätkin olisivat riittäneet. Tajusin myös näitä neuloessani, että pitkät langanjuoksut voi sitoa koukkaamalla langan "väärältä" puolelta toista lankaa - sidon yleensä yli viiden silmukan langanjuoksut.


Olin ensin lainannut Lumi Karmitsan Villit vanttuut & vallattomat villasukat -kirjan kirjastosta, mutta loppujen lopuksi päädyin ostamaan kirjan itselleni - lähes kaikki kirjan mallit ovat sellaisia, että voisin ne toteuttaa. Seuraavaksi puikoille päätynee - yllätys yllätys - Kissimirrit-sukat. :)


3 kommenttia:

  1. Is it possible to get the prescription of the cat socks? Does it excist in Norwegian or English? I am from Norway and i loved the socks with a catface on. Would really like one couple of those, but i havent the recipe. Maybe in finnish, and try google translate?

    VastaaPoista