keskiviikko 24. elokuuta 2016

Mitalityö


Malli: Audrey
Lanka: Pirtin kehräämön Kampalanka 90 TEX x 3, n. 360 g
Puikot: 2,5 mm

Näköjään kannatti osallistua RavGameseissa WIP's Wrestlingiin, sillä sen myötä on valmistunut keskeneräisiä neuleita oikein urakalla. Valmistuneista Audreyn ilmoitin RavGameseihin ja sain tällä "mitalin". Olympialaisista tuli seurattua eniten kenttäratsastusta ja golfia. (Aion muuten ehdottomasti kopioida Inbee Parkin ja Lydia Kon tyylin pitää tiitikkuja ponnarissa! :)


Jotkin mallit on vain sellaisia, että ne on PAKKO saada puikoille HETI, kun ne näkee. Audrey oli juuri sellainen ja minulle oli heti selvää, että tekisin paitaan kissan. Mallista neuloinkin yllättävän nopeasti hauskimman osan, eli helmiosuuden, mutta helma ja hihat olivat puu-dut-ta-vaa neulottavaa. Kannatti kyllä kuitenkin puristaa tämä malli valmiiksi, olen tosi tyytyväinen paitaan ja nythän alkaakin - valitettavasti - olla sopivat ilmat villapaidalle...


Paidan kuviosta on vaikea saada kunnollista kuvaa. Helmikissa on neulottu Googlella löytämälläni kissaristipistomallilla.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä olet isotöisen paidan saanut neulottua! Hieno on. Jaan täysin tuntemuksesi siitä, että jotkut mallit on vain pakko saada heti puikoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä neulomiseenkin tarvitaan inspiraatiota... :)

      Poista