torstai 7. heinäkuuta 2016

Olis mulla kolmosetapinkin sukat valmiina


Malli: A Song of Beads & Lace (Tour de Sock 2016 Stage 4)
Lanka: Hjertegarn Sock 4, noin 65 g
Puikot: 2 mm


On kiva tulla esittelemään juuri valmistuneita töitä, joten blogataan nyt Tour de Sockin nelosetapin sukista, jotka tosiaan sain valmiiksi tänään. Tämä ohje julkaistiin noin puoli tuntia ennen kuin sain kolmosetapin sukat valmiiksi, joten suoraan sanottuna tympäisi alkaa neuloa tätä mallia.


Onneksi kuitenkin tykkään neuloa pitsiä ja helmistä neuleessa, joten kolmosetapin uupumus jäi nopeasti taakse. Kaiken kaikkiaan tämä malli oli varsin kiva neuloa; jossakin "ihan kiva" ja "maailman kivoin malli" puolivälissä. Sukan reunassa olevasta kukka- tms. kuviosta en oikein pidä, mutta muuten mallineule oli kiva ja joutuisa neuloa. Jouduin kyllä lähes koko ajan seuraamaan kuviota kaavioista. Ehkä suurin vaikeus ohjeessa oli, että silmukka, johon helmi lisättiin, nostettiin nurin neulomatta - kuinkakohan monta sellaista silmukkaa neuloin. Toinen outo asia oli erilainen kaksoiskavennus kuin mihin olen tottunut - kannatti lukea kaavion merkkien selitykset. :)


Ja tosiaan pitäisi esitellä jossakin vaiheessa kolmosetapin sukat - onneksi kolmos- ja nelosetappi menivät hieman päällekkäin, niin ehdin saada kolmosetapilta vielä pisteen. Olisi mulla myös muutakin sukkakisan jalkoihin jäänyttä esiteltävää, onneksi seuraavaan etappiin on vielä muutama päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti