sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Diamonds are forever


Malli: Diamondback Socks (Tour de Sock 2016 Stage 3)
Lanka: Zwerger Garn Opal 4-ply Surprise, noin 75 g
Puikot: 2 mm


Tour de Sockin materiaalilistassa oli etukäteen suositeltu kolmosetapille käsinvärjättyä / pätkävärjättyä lankaa. Sellaisia mulla ei hirveästi varastossa ole, kokeilin ensin neuloa näitä Lanitium ex Machinan pätkävärjätyllä, mutta päädyin lopulta Opalin Surpriseen. Jo se, että olin valmis 
uhraamaan malliin Lanitiumia, kertoo, että malli on kiva ja loppujen lopuksi sukista tuli älyttömän kivat!

Yleensä olen väriallerginen ja olenkin monesti miettinyt, miksi ihmeessä menin ostamaan kerän Surprisea, mutta tähän malliin tuo lanka sopii oikein hyvin. Liukuvärjäyksen ansiosta jokainen timantti on erivärinen, mutta rajuja värinvaihtokohtia ei tule. Malli oli myös opettavainen, opin peruuttamaan eli enää ei tarvitse kääntää työtä nurjia kerroksia varten.


Tour de Sockin minimivaatimusten mukaan neulotuista sukista tuli himpan verran suuret minulle, siksi sukat näyttävät kuvissa vähän hassuilta. Haluan nimenomaan nämä (tämän mallin, tästä langasta) sukat itselleni, joten luonnollisin vaihtoehto olisi purkaa kärjistä vähän ja neuloa kärjet uudestaan. Kuitenkin olisi helpompaa neuloa uudet sukat kuin purkaa... ;) En ole vielä päättänyt, mitä teen sukilla, niinpä en ole päätellyt langanpäitäkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti