maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kolmannen etapin aattona


Kolmannen etapin aattona Tour de Sockin toisen etapin sukat (I Remembered It Again) ovat minulla tilanteessa ensimmäisen sukan kantapää käännetty - ei ihan tainnut tulla ajoissa valmista. ;) Edellisellä etapilla olin vielä kesälomilla, joten neulomisaikaa oli runsaasti, mutta nyt tällä kakkosetapilla olen ollut töissä ja vapaapäivät ovat menneet golfkentällä. Niinpä sukat ei etene. ;)


Toisaalta tykkäsin tästä mallista, minusta on mukava neuloa monimutkaisiakin palmikoita, vaikka ne keskittymistäkin vaativat. Toisaalta en tykännyt mallista; esimerkiksi sukan varren takaosan nurjilla silmukoilla muodostettu ristikkokuvio - yök! En ole juurikaan nurjilla ja oikeilla silmukoilla muodostettavia kuvioita neulonut, mutta ainakin tämän perusteella totean, että ne ei ole mun juttu. Tuntuu, että ristikkokuvio vaatii melkein enemmän keskittymistä kuin palmikkokuvio.


Laitoin nyt tämän projektin kohdalta Ravelryn projektisivuni tilaan "hibernating" ja kiitän onneani, että en alkanut neuloa näitä sukkia rinnakkain kaksilla puikoilla - nyt on siis vain yhdet sukkapuikot kiinni tässä työssä. ;) Seuraavaksi alan neuloa huomenna ilmestyvän kolmosetapin sukkia. Näiden sukkien kohtalon päätän sitten Tourin jälkeen - ehkä neulon, ehkä en... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti