keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Voiko silmukkamerkkejä olla liikaa?!


Tämä on postaus on sarjaa "jäänyt julkaisematta sukkakisan tiimeessä", tosiaan jo joulukuussa osallistuin Ravelryssä vaihtoon ja sujautin parilleni vaihtopakettiin pari itsetekemääni silmukkamerkkiä. Samalla tein itsellenikin muutaman uuden merkin, olisin tehnyt enemmänkin, mutta korupiikit loppuivat kesken. :) (Rakastan siis silmukkamerkkejä ja muita neulojan pieniä, tarpeellisia apuvälineitä, niinpä innostuin kuvailemaan silmukkamerkkejäni tätä postausta varten. ;) 


Löysin helmityölaatikostani kännykkäkorun aihion, josta nappasin tuon pienen klipsin ja näin syntyi ensimmäinen itsetekemäni klipsillinen silmukkamerkki.Vaikka innokkaasti askartelen itse silmukkamerkkejä, käytän yleensä kuitenkin kaupasta ostamiani merkkejä. Ylemmässä kuvassa ne itsetehdyt merkit, jotka sattuivat kuvaushetkellä olemaan kässäkorissa, mutta jotenkin mulla on tunne, että niitä on olemassa enemmän. ;) Alemmassa kuvassa siis ne merkit, joita käytän eniten, ainakin ohuilla sukkapuikoilla nämä toimii parhaiten.Klipsillisistä merkeistäkin tulee käytettyä ostomerkkejä kaikista eniten. Nämä klipsilliset merkit on kyllä käteviä, niillä voi merkitä kavennuskerroksen, mistä kohtaa kantapää alkaa, etu- tai takapuolen yms. Näissä mun omissa on myös pidike, johon voi laittaa muistilapun: merkitsen niillä esimerkiksi vasemman ja oikean sukan, jos on tarpeen.


Mulla on myös split ring -silmukkamerkkejä, jotka periaatteessa ajaa saman asian kuin klipsilliset merkit. Näitä ei kuitenkaan tule käytettyä, sillä nämä putoavat aika helposti neuleesta pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti