lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäisruusuja


Malli: Rose & Thorn Socks (Sock Madness 10 Round 2)
Lanka: Garnstudio DROPS Fabel, n. 80 g
Puikot: 2 mm
Ravelry: White Roses

Sock Madnessin kakkoskierroksen ohje tosiaan julkaistiin viime sunnuntai-iltana. Pääsin aloittamaan neulomisen vasta maanantai-iltana ja pieni paniikki meinasi kyllä tulla, kun siinä vaiheessa nopeimmilla oli sukat valmiina. Maanantaista torstaihin tuli valvottua luvattoman myöhään näiden sukkien kanssa ja eilen perjantaina käytin käytännössä koko päivän neulomiseen, mutta nytpä on valmiit sukat ja pääsin mukaan kolmannelle kierrokselle. ;)


Helmialoitus oli mulle kokonaan uusi ja sen kanssa jouduin kyllä tappelemaan, kunnes tajusin, että sehän on vain Judy's Magic Cast-On, mihin tulee helmiä toisen puikon silmukoille. Voisin kuvitelle joskus tekeväni aloituksen samalla tekniikalla, mutta helmiä en toista kertaa aloitukseen sotke, ellei ole ihan pakko. Jälkikäteen jos saisin päättää, käyttäisin valkoisia helmiä sinisten sijaan - yleensä tykkään, että helmet erottuu kunnolla neuleesta, mutta tähän malliin mielestäni sopisi paremmin lähellä langan väriä olevat helmet.


Nämä sukat ovat sarjaa "ihan kivat". En oppinut mallineuletta ulkoa, se oli mielestäni täysin epälooginen verrattuna pitsineuleisiin mitä olen yleensä neulonut. Annoinkin valmiit sukat surutta eteenpäin äidilleni. (Jonka sain vielä houkuteltua määrättyä sukkamalliksi kuviin. ;) Ilman kisaa en olisi (näitäkään) sukkia neulonut, mutta en valita - kuka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön... ;)


Olen siis Madnessissa joukkueessa O eli Orkideoissa. Se ei ole onneksi SE (kaikista nopein) joukkue, mutta kuitenkin nopeammassa päässä joukkueita, mitä olen joukkuelistoja Ravelryssä seurannut. Kun sain omat sukkani valmiiksi, jäi jatkopaikkoja omaan joukkueeseeni vielä reilut 10, joten toivoisin, että ainakin pari kierrosta pysyisin vielä mukana.

2 kommenttia:

  1. Sepä tässä kisassa parasta onkin, kun tulee neulottua malleja, jota ei muuten tulisi neulotua ja vielä valmiiksi pariksi asti! Mulla ois ilman kisaa jäänyt jo tuo aloitus tekemättä ja mallikerran neulominenkin tökki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tosiaan ihan samanlaiset fiilikset näistä sukista. :)

      Poista