maanantai 14. maaliskuuta 2016

Must on tullu sukkahullu


Lanka: kirjava Svarta Fåret Frost, n. 50 g ja vihreä Hjertegarn Sock 4, n. 25 g
Puikot: 2 mm

Innostuinpa minäkin lähtemään Sock Madnessiin mukaan. Olin "säästänyt" fingering-paksuisia sukkalankoja kesää ja Tour de Sockia varten, mutta tajusin, että nyt keväällä mulla on enemmän aikaa  neuloa, joten valitsin Madnessin. Ja eihän tämä tietenkään sulje Touria pois... ;)

Ekan kierroksen ohje oli mielestäni aika suoraviivainen ja helppo; kun ohje julkaistiin 1. päivä, sain sukat 8. päivä valmiiksi. Ohjeen kärkialoitus samoin kuin kantapää olivat mulle uusia. Aloitusta voisin kuvitella käyttäväni uudestaankin, mutta kantapää lyhennettyine kerroksineen oli sen verran työläs, että siihen en välittäisi toista kertaa ruveta. Innostuin muuten kerrankin laittamaan Ravelryn projektisivulleni jonkin verran kuvia näiden sukkien edistymisestä, kannattaa käydä katsomassa niitäkin. :)


Lopputulos on mielestäni sarjaa "ihan kiva". Varmaankaan en tällaisia sukkia ilman kisaa neuloisi, mutta sehän se onkin näiden neulontakisojen hienous, että tulee kokeiltua erilaisia malleja. :) Lankavalinta ei ollut paras mahdollinen, lankojen välillä saisi olla enemmän kontrastia, jotta malli toimisi paremmin. Aloitin sukkien neulonnan työmatkalla hämyisessä hotellihuoneessa, jonka valaistuksessa lankoja ei meinannut ollenkaan erottaa toisistaan. Langat eivät muutenkaan oikein sovi keskenään yhteen, vaikka olen aikoinaan ostanut nämä langat sillä ajatuksella, että käytän niitä samassa työssä...

6 kommenttia:

  1. Hienot sukat! Nyt sitten jänskäämän mihin ryhmään joutuu (pääsee) ja millainen on kakkosohje...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Saisi kyllä jo tulla joukkueet ja seuraava sukkaohje...

    VastaaPoista
  3. Ihanat sukat. Niin eläväistä neuletta. Tykkään.

    VastaaPoista