keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Mennyt ja tuleva vuosi

Vuosi 2015 oli minulle sukkavuosi (kiitos TdS) - sain valmiiksi 13 paria sukkia (edellisen postauksen joulukalenterisukat näköjään unohtuivat kollaasista :). Opettelin neulomaan kirjoneuletta ja muutenkin onnistuin astelemaan neulemukavuusalueeltani pois: olen monesti tehnyt silmukoiden luomisen, kantapään, päättelyt jne. aina sillä tavalla, mikä sujuu helposti ulkomuistista, mutta tänä vuonna olen haastanut kokeilemaan myös niitä, mitkä vaativat ohjeen lukemista.


Tekisi mieli kirjoittaa tähän, että vuonna 2016 haluan neuloa sitä, tätä ja tuota, mutta jätän kirjoittamatta, koska mulla suunnitelmat aina kuitenkin muuttuu ja ideoita on enemmän kuin aikaa. Sen verran on kyllä pakko paljastaa, että seuraavaksi pitäisi aloittaa villapaidan neulominen. Langat ja ohje on jo ostettu sekä mallitilkku neulottu jo viikkoja sitten, seuraavaksi pitäisi vaan pestä ja pingottaa se mallitilkku - kuinka vaikeaa sekin voi olla?!

2 kommenttia:

  1. Hieno sukkavuosi sinulla. Hopi hopi nyt vaan pingottelemaan mallitilkkua ja itse paitaa puikoille. Mielenkiinnolla jään odottelemaan milloin esittelet valmiin paidan (väliaikatiedotkin ovat tervetulleet) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy kunnostautua sen mallitilkun suhteen. :)

      Poista