sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Ylipuolenvälinkatsaus


Kääk! Onpa joulukuun alku mennyt nopeasti - tajusin sen tänään, kun neuloin Missä neuloimme kerran -blogin jämälankavillasukkajoulukalenterin 13. luukun. Ja sainpa neuloa toiseen sukkaan jo apulangan kantapäätä varten. ;)


Ensin ajattelin, että skippaan koko joulukalenterin, koska halusin neuloa tässä kuussa muutakin, mutta nähdessäni joulukuun ekana päivänä vihjeen ja muiden aloituksia aloin kaivella jämälankastashiani. Ja kuten kuvasta näkyy, mitään kovin kreisivärisukkia ei ole tulossa - jämälankavarastoni on aika tylsän harmonisen värinen. ;)


Tällä hetkellä olen kyllä tosi iloinen, että tuli lähdettyä joulukalenteriin mukaan. Varsinkin pari luukkua on osunut omalla kohdallani tosi nappiin. Esimerkiksi omiksi nimppareiksi sattui juuri sopivasti luukku, jossa neulottiin riimuaakkosia. Niinpä mun sukissa lukeekin sitten oma nimeni riimuilla kirjoitettuna.


Peliaiheinen luukku oli myös aivan mahtava. Olen jossain määrin lautapeli-intoilija; suosikkipelini on Carcassonne ja pelaan aina punaisilla nappuloilla. Neuloinkin koko tämän raidan pelkillä Carcassonne-ukkeleilla. Näytin sukkaa tässä vaiheessa miehelle ja hän jopa tunnisti, mistä hahmoista on kyse.


Eräänä päivänä jouduin neulomaan luukun vihjeen kahdesti - erehdyin nimittäin neulomaan ensin raidan väärään sukkaan. Apuun tulikin sopivasti Ravelryn Kaheleiden ryhmän jouluvaihdon paketti, josta paljastui mm. klipsillisiä silmukkamerkkejä. Silmukkamerkeissä on vielä pidike muistilapulle - nyt ei pitäisi enää mennä sukat sekaisin. ;)

2 kommenttia:

 1. Olenpa kade noista klipsillisistä silmukkamerkeistä. Omista sukistani on värien harmoonisuus kaukana...

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!

   Nuo klipsilliset silmukkamerkit on kyllä tosi käteviä; olen ennen käyttänyt slip ring -silmukkamerkkejä, mutta ne ei aina tahdo pysyä kiiinni neuleessa.

   Poista