tiistai 17. marraskuuta 2015

Vannomatta paras


Malli: Nurmilintu
Lanka: Lang Yarns Mille Colori Socks & Lace Luxe, 100 g (kerästä jäi aivan pieni nöttönen jäljelle)
Puikot: 3,5 mm
Ravelry: Nurmilintu

Kun alkukesästä jatkoin neuleharrastusta, vannoin itselleni, että en osta kerää "ihan kivaa" lankaa ja sitten neulo siitä "ihan kivaa" huivia, jota "ehkä joskus tulee käytettyä" vaikka en kuitenkaan koskaan käytä sitä. Valitettavasti tämä huivi on nyt juuri sellainen. :S


Mallissa ei ole mitään vikaa: Kolmionmuotoinen huivi rakentuu kivasti, kun se neulotaankin poikittain reunasta reunaan. Malli on myös sopivan helppo (vaikka onnistuin pitsiosioihin virheitä tekemäänkin), mutta ei liian tylsä. Yksi ongelma on lanka, siinä on kyllä kauniin harmaat sävyt, ja vaikka kimallesäie langassa on kiva idea, hapsottavana se tekee huivista sotkuisen näköisen.

Suurin ongelma on kuitenkin minä itse huivien käyttäjänä. Huivi on kertakaikkiaan sen mallinen, että en "osaa" käyttää sitä, se ei ollenkaan istu tämänhetkiseen tyyliini. Suunnittelen tällä hetkellä suuren, suorakaiteenmuotoisen huivin, jossa ei ole mitään pitsiä tai muuta kovin monimutkaista mallineuletta, neulomista - siis suunnilleen ihan päinvastaista kuin tämä huivi. Ensi kerralla pitäisi miettiä jo ennen neulomista, onko valmiille neuleelle oikeasti käyttöä.... :)


4 kommenttia:

 1. Tuttu tunne tuo ihan kivan langan ostaminen, josta tulee ihan kiva neule, jota ei tule kuitenkaan käytettyä, Onneksi en ole hamstraajaluonne, joten pistän kyseiset tuotteet eteenpäin.

  Minusta tuo huivi on enemmän kuin ihan kiva ja värikin olisi just passeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä kyse on just siitä, minkätyyppisiä neuleita tulee itse käytettyä.

   Poista