sunnuntai 16. elokuuta 2015

Väärin aloitettu?

Tour de Sockin jälkeen minun alkoi tehdä mieli osallistua mysteerihuivi KALiin. Kuin tilauksesta bongasin Ravelrysta Mountain Trails MKAL:n ja pienen pohdinnan jälkeen ostin sen. Huivi tehdään fingering-paksuisesta langasta ja lisäksi siinä käytetään helmiä.

Valmistautumisen tähän projektiin aloitin eilen ostamalla helmiä - varmaan fiksumpi järjestys olisi ollut hankkia lanka ensin, mutta eilen osui helmikauppa reitin varrelle. Ostin koon 8 helmiä pari pakettia, yhdessä paketissa on kolmen sävyisiä helmiä. Ajattelin, että joku liilan sävyinen lanka voisi toimia näiden kanssa. 


Huivin ohjeessa suositellaan käytettävän koon 6 helmiä, mutta en löytänyt niitä kaupasta. TDS:n helmisukat tehtiin kuitenkin 8 koon helmillä ja fingerin paksuisella langalla, joten varmasti onnistuu tämä huivikin näin.

Samalla oli ihan pakko ostaa varastoon paketti näitä kauniita sinisensävyisiä helmiä, joita käytin TDS:n helmisukissa. Hienoa, jos alkaa tämä harrastus mennä siihen, että pitää hamstrata SEKÄ lankoja että helmiä... ;)

2 kommenttia:

  1. Eiköhän se sopiva lankakin löydy :) Mielenkiinnolla jään odottamaan millainen huivi näistä helmistä syntyy.

    VastaaPoista
  2. En itsekään malttaisi enää odottaa, että pääsen neulomaan tuota huivia, varsinkin nyt, kun sopiva lankakin löytyi. :)

    VastaaPoista