torstai 27. elokuuta 2015

Langat - hankittu

Viime aikojen suurin saavutus neulomisen saralla on lankojen hankkiminen viime postauksessa esiintyneiden helmien pariksi, Mountain Trails MKALia varten. Kaavailin kullansävyisten helmien pariksi liilaa lankaa, ja sellaiseen päädyinkin, kolme vyyhtiä Cascaden Heritagea odottaa nyt pääsyä puikoille. Tämä lanka on mulle ihan uusi tuttavuus, lähetin sitä taannoin Ravelryn vaihdossa parilleni vähän kirkkaamman liilana ja nyt oli pakko hankkia itsellekin. Vyyhdillä lanka tuntuu ihanan pehmeältä - en tunnusta silitelleeni sitä poskeani vasten... ;)


Nyt seuraava askel onkin sitten vyyhtien keriminen kerille ja mallitilkun neulominen, kunhan vaan saan miehen valjastettua kerimisavuksi... Syyskuun eka päivähän Mountain Trails alkaa, en malttaisi odottaa, että pääsen neulomaan tuota lankaa ja pujottelemaan noita helmiä siihen...

Loppuun vielä nolo tunnustus: ostin samalla vyyhdin lankaa pelkästään nimen ja vyyhdin perusteella. ;) Sen verran kissahullu olen, että Admiralin Cat Print -lankaa oli aivan pakko ostaa vyyhti. ;)


2 kommenttia:

  1. Mistä hankit Cascaden Heritagea? Minulla kiinnostaisi myös tuo lanka...

    VastaaPoista
  2. Ostin sitä Jyväskylästä Titityystä. Heillä on myös verkkokauppa (www.titityy.fi), jos ei paikan päällä pääse käymään. :)

    VastaaPoista