maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kuplat on


Malli: Touring Bubbles (Tour de Sock 2015 Stage 3)
Lanka: Trekking XXL, vajaa 80 g
Puikot: 2,5 mm
Ravelry: hups, en edes ehtinyt tehdä Ravelry-sivua näille sukille... ;)

Hieman jälkijunassahan nämä sukat tulevat, vasta eilen illalla sain Tour de Sockin kolmosetapin sukat valmiiksi, kun itse kisassahan julkaistiin viikonloppuna jo vitosetapin malli. Aina ei vain ole neuleaikaa niin paljon kuin haluaisi...

Toisaalta tämä malli oli kiva, pystyin neulomaan sukkia esimerkiksi telkkaria katsoessa - mukavaa vaihtelua, kun kaksi ekaa etappia olivat vaikeampia. Toisaalta malli oli tylsä, odotin ensimmäisten etappien perusteella jotakin haastavampaa.

Langasta tykkäsin tosi paljon, mukava tuollainen ei-tasaraitainen, ei-niin-säännöllinen itseraidoittuva, vaikka se ei olekaan paras vaihtoehto tällaiseen malliin. En yrittänyt tehdä sukista täysin samanlaisia, mutta jalkateristä tuli samanlaiset ihan sattumalta - langassa oli solmu, jonka jälkeen väri jatkui aivan toisesta kohdasta.Seuraavaksi ajattelin laittaa puikoille Tourin nelosetapin mallin, From A Distance -helmisukat. Silloin kun tämä malli julkaistiin Tourilla, en jotenkin innostunut siitä ollenkaan. Kaiken lisäksi olin varannut sukkia varten valkoista lankaa ja valkoisia pieniä, koon 9/0 helmiä - valkoiset helmet valkoisella langallahan on "tosi hyvä" ;) idea. Sittemmin, nähtyäni muiden valmiita helmisukkia ja löydettyäni suurempia, ohjeessa suositeltuja 8/0 kokoisia, helmiä kauniin sinisissä sävyissä, on lanka ja helmet suorastaan huutaneet päästä puikoille. Lisäksi mulla on jo apulainen helmien pujottelua varten. ;)


Tourin vitosetapin Ophidia-sukat varmaan skippaan kokonaan, ainakaan tällä hetkellä malli ei houkuttele yhtään. Sitäpaitsi kammoan käärmeitä ja erehdyin tänään avaamaan Ravelryssä malliin vihjeenä olleen käärmekuvan, josta varmaan ensi yönä näen painajaisia... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti