perjantai 29. toukokuuta 2015

Pientä säätöä


Innostuinpa tekemään blogilleni bannerin - Bloggerin vakio-otsikko alkoi tuntua tylsältä. :) Samalla muokkasin blogini ulkoasua sinisempään suuntaan. Bannerin tein PickMonkeylla, joka on netin kautta käytettävä, ilmainen kuvanmuokkausohjelma.

Ajattelin samalla kertoa, kuinka blogiani voi tällä hetkellä seurata:

Blogipolku on uusi palvelu, joka perustettiin Blogilistan tilalle. Sivusto vaikuttaa ihan näppärältä, mutta täytyy tunnustaa, että en hirveästi ole perehtynyt tähän, sillä...

...itse seuraan kaikkia lukeamiani blogega Bloglovinin kautta. Bloglovinin kautta blogien lukeminen on helppoa, sillä postauksia pääsee halutessaan selailemaan erillisen "palkin" kanssa, jolloin on helppo vain napin painalluksella siirtyä seuraavaan lukemattomaan postaukseen. Bloglovinissa pystyy myös tallentamaan postauksia ja näin palaamaan niihin myöhemmin, kätevää esimerkiksi hyvien neulemallien kohdalla.

Kuten pari postausta takaperin mainitsin, olen Ravelryssä nimellä Shopaholic, mutta profiilini näkyy vain, jos on kirjautuneena Ravelryyn. Lisään tosiaan Ravelryn muistikirjaani neuleen heti, kun aloitan sen, joten sitä kautta pääsee kurkkimaan keskeneräisiä projektejani. (Sekä sellaisia, jotka olen purkanut heti alkuunsa. :)

Instagramia ja Facebookia harkitsen myös, mutta en ole kummassakaan kovin aktiivinen, joten täytyy vielä harkita. Instagram kiinnostaisi kyllä kovasti, voisi helposti ja nopeasti jakaa kuvia...

Mikä on sinusta paras tapa seurata blogeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti