torstai 28. toukokuuta 2015

Paras oheistoiminta tällä hetkellä

Voi olla, että nämä TV-vinkit tulevat aavistuksen myöhässä, mutta vinkkaanpa kuitenkin. :) Näiden ohjelmien parissa olen viime aikoina tykännyt neuloa. Kumpikin tulee ykköseltä joka arkipäivä, mutta itse olen katsonut näitä Areenasta, niin saan katsoa silloin kun on aikaa.

Kyläsairaala on 60-luvulle sijoittuva sairaalasarja. Miljoonas uusintahan tämä kierros tuolle sarjalle jo on, mutta itse en ollut sarjaa aiemmin seurannut, joten nyt ajattelin katsoa. Jotenkin mua kiehtoo tuo 60-luku, harmi vaan, että sarjassa näkyy enemmän sairaalavaatteita kuin "tavallisia" vaatteita. Ja sarjan henkilöt on aivan loistavasti kirjoitettu, oma suosikkini on varmaan ylimielinen ja sovinistinen, leikkaussalissakin piippua poltteleva kirurgi Rose. :)

Kun näin ohjelmatiedoista, että Midsomerin murhien uusinnat alkavat, luulin että sarja alkaisi alusta. Pettymys oli kyllä suuri, kun uusinnat alkoikin jostakin 13. kauden kieppeiltä. En tiedä, onko aika kullannut muistot, mutta minulle "oikeat" Midsomerin murhat on ne, missä Barnabyn apulaisena on vielä konstaapeli Troy. On sarjaa silti ollut ihan mukava katsoa, tosin kovin vaikeaa neuletta ei pysty samalla neulomaan, muuten ei pysy kärryillä siinä laajassa henkilögalleriassa. ;)

Mitä TV-sarjaa sinä suosittelisit neulomisen oheen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti